Tennisles

Wil je leren tennissen? Of je spel verbeteren? Schrijf je dan in voor tennisles bij onze gecertificeerde tennistrainers Daan Pruijs en Bojan Hinke van Tennisschool Pruijs. Bekend om de gedreven trainers, op maat gemaakte aanbod en leuke activiteiten. Daan en Bojan bieden verschillende mogelijkheden voor privéles, duoles en groepsles voor jeugd en senioren. Of kies eerst voor een proefles.

Meer info en aanmelden

Heb je vragen? Stel ze via WhatsApp of telefonisch. Het nummer van Daan is: 06 – 136 704 88. Wil je gelijk aanmelden? Dat kan natuurlijk ook. Gebruik de button hieronder en vul het formulier in. Daan of Bojan neemt contact met je op.

Aanmelden tennisles!

Maak kennis met de tennisleraren Daan en Bojan

Mijn naam is Daan en ik ben de oprichter van Tennisschool Pruijs. Ik heb inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring als trainer. En daarbij hoop ik dat mijn enthousiasme voor het tennisspel aanstekelijk is!

Ik verras mijn leerlingen graag met de nieuwste oefeningen tijdens mijn trainingen. Hierdoor zijn mijn lessen gevarieerd en actief. Zelf speel ik ook nog wekelijks en als het even kan doe ik mee met competitie of toernooien.

Neem contact op met Daan via 06 – 136 704 88.

Hallo, ik ben Bojan. Ik geef al 10 jaar tennisles en doe dat met veel plezier. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de club en ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om de tennissport.

Ik volg bijvoorbeeld cursussen op het gebied van tennis, maar ook op het gebied van voeding, want ook dit kan een bijdrage leveren aan jouw sportprestaties. Dit neem ik allemaal mee in mijn lessen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 551

Address

Burgwal 2
3958 ER Amerongen