Sponsoring

Het sponsorbeleid van de ATV is er op gericht om alle benodigde zaken via sponsors en ondernemers uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug te kopen. Bekijk hieronder de sponsorpakketten of kies voor maatwerk.

Toernooisponsor

Het ATV Open Toernooi is een drukbezocht jaarlijks evenement. We gaan graag met je in gesprek over jouw sponsorpakket. Denk bijvoorbeeld aan een sponsorbijdrage van een bepaald onderdeel van het toernooi zoals het welkomstcadeau voor deelnemers, de tennisballen of een speciale avond tijdens het toernooi. 

Bordsponsor

Een bord op baan 1 en 2 kost € 300 per jaar, een bord op baan 3 en 4 kost € 200,- per jaar. Het bord schaf je zelf aan, de prijs ligt tussen de € 220,- en € 285,- excl. BTW.

Baansponsor

Je sponsort de baan via een windscherm. Een windscherm op baan 1 en 2 kost vanaf € 500,- per jaar, een windscherm op baan 3 en 4 kost vanaf € 400,- per jaar. Het windscherm kost ongeveer € 340,- per baanhelft, excl. BTW. Baansponsoren krijgen ook een vermelding op deze website met link naar je eigen website. Daarnaast is er eens per jaar een bijeenkomst voor sponsoren met een hapje en een drankje. 

Interesse?

Email de Sponsorcommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 551

Adres

Burgwal 2
3958 ER Amerongen