Soorten lidmaatschap

Bij de Amerongse Tennis Vereniging kies je uit verschillende soorten lidmaatschap. De contributiebedragen staan per jaar vermeld.

 • Senior lidmaatschap

  Het senior lidmaatschap is een volwaardig lidmaatschap voor iedereen boven de 18 jaar. Je wordt lid van de KNLTB en bij de ATV mag je aan alle activiteiten meedoen.

  Contributie seniorlid: € 150 (met afkoop bardienst: € 183)
  Eenmalige inschrijfgeld: € 20

 • Junior lidmaatschap

  Het junior lidmaatschap is een volwaardig lidmaatschap voor iedereen onder de 18 jaar. Je wordt seniorlid in het jaar dat je 18 wordt.

  Contributie juniorlid: € 57

 • Bonds lidmaatschap

  Als bondslid regelen wij als ATV alleen een lidmaatschap van de KNLTB voor je. Je kunt niet meedoen met de activiteiten die de ATV organiseert, behalve als het om officiële toernooien gaat, bijvoorbeeld het ATV Open.

  Contributie bondslid: € 45
  Eenmalige inschrijfgeld: € 20

 • Zomer en winter lidmaatschap

  Wil je alleen in de zomer (juni, juli en augustus) of in de wintermaanden (november, december, januari, februari) tennissen, bijvoorbeeld omdat er een stop is bij de voetbal- of hockeyvereniging? Bij de ATV kun je als senior, junior en student deze maanden voor een sterk gereduceerd bedrag tennissen. Je mag niet meedoen aan officiële KNLTB-toernooien en competitie.

  Contributie zomerlid senioren (geen KNLTB) – € 41
  Contributie zomerlid junioren (geen KNLTB) – € 16
  Contributie zomerlid studenten (geen KNLTB) – € 26

 • Studenten lidmaatschap

  De ATV heeft een speciaal lidmaatschap om de studeerders tegemoet te komen. Geef ons een inschrijfbewijs van je school of universiteit en je krijgt maar liefst € 62 korting op het seniorlidmaatschap.

  Contributie studentenlid: € 88

 • Niet-spelend lidmaatschap

  Ben je niet in de gelegenheid te tennissen, maar wil je de ATV wel steunen? Dit kun je doen voor (minimaal) € 41 per jaar.

  Contributie niet spelend lid: € 41

Word lid!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 551

Address

Burgwal 2
3958 ER Amerongen