Leidsche Rijn Tennis verzorgt de tennis-en padellessen bij ATV

14 februari 2024


Tennisschool Leidsche Rijn gaat vanaf 1 april 2024 met veel plezier de tennis-en padellessen bij ATV verzorgen!

Wie zijn wij?
We zijn een tennis- & padelschool die al ruim 30 jaar lang lessen verzorgt op verschillende verenigingen in provincie Utrecht. Onder andere bij TV Larsheim waar we sinds 2007 een fijne samenwerking mee hebben.

Aan het begin van het seizoen gaan we met elkaar kennis maken met een clinic. Binnenkort volgt hierover meer communicatie.

Tennisles
Eigenaar Francesco Jetten gaat vanaf april de jeugd tennislessen op dinsdagmiddag geven en de senioren tennislessen op woensdagavond. 

Padelles
De padellessen worden ook door ons verzorgd, op de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Bij veel belangstelling proberen we ook een trainer op vrijdagavond te regelen.
Mochten er mensen zijn die graag overdag tussen 09.30 en 13.30 padelles willen volgen, dan kan dat ook wanneer we een passende groep kunnen formeren.

Inschrijven
Inschrijven voor tennis- en padelles is mogelijk vanaf vrijdag 16 februari via https://leidscherijntennis.nl/inschrijven/amerongse-tv/

Mochten er vragen zijn over lessen of anderszins betreffende de tennisschool, dan kan je contact opnemen met Francesco Jetten via de mail [email protected] of telefonisch 06-51107474.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 551

Adres

Burgwal 2
3958 ER Amerongen