Vernieuwde én nieuwe sponsor: de Tram en Olenz Notarissen

Zo vlak voor de ATV Open hebben we leuk nieuws: de ATV heeft twee nieuwe bordsponsors die onze vereniging de komende jaren gaan steunen. Of beter gezegd, 1 nieuwe en 1 vernieuwde. Café De Tram toont vanaf nu de volledig vernieuwde huisstijl op een bord langs de baan van ons tennispark. Olenz Notarissen uit Veenendaal is volledig nieuwe sponsor en heeft ook een mooi bord langs baan 1 en 2. De borden hangen inmiddels zodat je deze tijdens het ATV Open kunt bewonderen.

De Tram | Café, slijterij en catering

De Tram, wie kent deze trouwe sponsor niet? Al een eeuwigheid een begrip in Amerongen en omstreken. Vanwege het gezellige bruine café waar je terecht kunt voor het vieren van je verjaardag, een leuk (besloten) feest of gewoon gezellig wat kunt drinken met vrienden. Maar de tram is ook al sinds 1978 de enige slijterij van Amerongen. De slijterij biedt alle bekende merken, maar is ook gespecialiseerd in eigen merken. Wist je verder dat de Tram ook catering doet? Organiseer je een groot of klein feest? De Tram verzorgt graag de catering op locatie, inclusief tent, tafels, koud- en warmbuffet, Barbecue enzovoorts. Jouw wensen staan centraal, De Tram regelt het!

Kijk voor meer info op www.cafedetram.nl.

Olenz Notarissen | Denk groot, denk Olenz

‘Wij zijn Notarissen én Sparringspartners’. Dat is waar onze kersverse sponsor Olenz voor staat. Sterk in het doorgronden van nieuwe en complexe situaties. En gebrand op het vinden van de beste oplossing. Daar zijn de Notarissen van Olenz ondernemer genoeg voor. Daarbij draait elke dag om vooruitkijken, de juiste keuzes maken en doordachte beslissingen nemen. Olenz denk graag actief mee. Vanuit jarenlange ervaring en even brede als diepgaande juridische kennis. Olenz heeft veel ervaring voor ondernemende klanten: de DGA, de entrepreneur, het familiebedrijf, de investeerder, de aandeelhouder en de particulier.

Meer informatie? www.olenz.nl.

De Tram en Olenz, dank voor jullie steun en op naar een jarenlange samenwerking met de ATV!