Vrijwilligers commissies gezocht

17 april 2013 – Voor de evenementen- en sponsorcommissie zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Mensen die zich betrokken voelen bij de ATV en hun steentje willen bijdragen. Voor beide commissies zijn we op zoek naar meerdere mensen.

Wat houden de vacatures in?

De Sponsorcommissie

De sponsor commissie houdt contact met bestaande sponsoren en trekt nieuwe sponsoren aan. We maken plannen die we voor kunnen leggen aan sponsoren, waarbij er een WIN-WIN situatie ontstaat. Voor de ATV en voor de sponsor. Ook houden wij nauw contact met het bestuur en andere commissies inzake (toernooi) sponsoring en de financiën. Om een gezonde werkverdeling te krijgen is de sponsorcommissie op zoek naar een nieuw lid of nieuwe leden, om samen de sponsorkar te trekken. Het gaat om leuke afwisselende klusjes die niet de wereld aan tijd kosten.”

De evenementencommissie

Als lid van de evenementencommissie ben je nauw betrokken bij het organiseren van evenementen van de ATV. Een leuke bezigheid, waarbij jij je samen met andere bezig houdt met de organisatie van bijvoorbeeld de Club Kampioenschappen, het invitatietoernooi en het slottoernooi . We zoeken enthousiaste leden die het leuk vinden deze commissie aan te vullen. Enige organisatorische kwaliteiten zijn natuurlijk wenselijk. En je doet het altijd samen met anderen ….dat maakt het ook draaglijker!

Wil je meer weten over de vacatures? Neem dan contact op met Nic Meijer, voorzitter van de ATV via voorzitter@amerongsetennisvereniging.nl of telefonisch via 06 – 24618847. Je kan je ook meteen aanmelden via het formulier op deze website.

We hopen op uw enthousiasme en betrokkenheid. Voor de toekomst van de ATV is dit van groot belang!