Stem op de ATV tijdens de Rabo ClubSupport campagne!

Tot en met 25 oktober verdelen leden van de Rabobank Rijn en Heuvelrug € 150.000 door te stemmen op deelnemende verenigingen. Alle leden van de Rabobank hebben op 6 oktober jl. hun persoonlijke stemcode ontvangen per e-mail.

Hoe werkt het?

Alleen leden van de Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen deelnemen. Dit regel je via internetbankieren. Als klant van de Rabobank ben je dus niet automatisch lid. Voorwaarden van het lidmaatschap vind je op www.rabo-clubsupport.nl.

Als lid kun je maximaal 5 stemmen uitbrengen in de periode van 5 tot en met 25 oktober. Van deze 5 stemmen mogen er maximaal 2 aan één vereniging gegeven worden. Dus aan de ATV natuurlijk!

Hoe meer mensen stemmen op de ATV, hoe meer geld we ontvangen. En dat kunnen we goed gebruiken!

Vragen?

Kijk op www.rabo-clubsupport.nl