Schrijf je in voor de bardiensten in 2020

Het is weer zover, er kan weer ingeschreven worden voor de bardiensten! Er staan dit jaar een hoop leuke activiteiten op het programma, hier hebben wij jullie hulp hard voor nodig.

Spelregels

De deadline om jezelf in te plannen staat op dinsdag 25 februari, daarna word je ingepland op een tijdstip dat nog vrij is. Wanneer je niet kan op dat tijdstip, moet je zelf voor vervanging zorgen. Kom je niet opdagen of heb je geen vervanging geregeld, dan kun je een boete op de mat verwachten.

• De diensten staan open voor het hele jaar
  • De vrijdagavond-competitiespelers krijgen 1 vrijstelling, dit betekent dat je nog 1 dienst moet draaien (dit i.v.m. veel vrijdagavondteams)
  • Diegenen die zichzelf niet voor 25-2 hebben ingeschreven, krijgen een dienst extra toegewezen

Handleiding online inschrijven

• Ga naar https://mijn.knltb.club
  • Vul in de zoekbalk Amerongen in
  • Klik op het logo van ATV
  • Log in met je bondsnummer
  • Kies rechts bovenin de maanden (start vanaf maart)
  • Kies jouw bardiensten

Wachtwoord vergeten?

Als je wachtwoord van vorig jaar niet meer werkt, moet je even een nieuwe aanvragen. Klik op ‘wachtwoord vergeten’ en je krijgt een e-mail waarmee je je wachtwoord kan wijzigen.

Zodra het rooster rond is krijgt iedereen deze toegestuurd en zetten we deze op de website. Ook het bardienstreglement staat op de website.

Vragen?

Mail Marloes of Sjang via barco@amerongsetennisvereniging.nl