PERSBERICHT – Gratis kennismaken met tennis tijdens Open Dag ATV

Op zaterdag 31 maart kan iedereen zien hoe leuk, veelzijdig en gezond tennissen is tijdens de Open Dag van de Amerongse Tennis Vereniging. Er zijn gratis touchtennis-clinics voor jong en oud. In de middag is er een demowedstrijd tussen de Nederlands kampioenen touchtennis Nathan Spunda en Benjamin Reek en de nummers 2 van het afgelopen NK Serge Eude en Wouter Waaijers. Tijdens de Open Dag is ook de officiële ingebruikname van de zonnepanelen van de ATV. Iedereen is van harte welkom, aanmelden voor de clinics kan via amerongsetennisvereniging.nl/opendag.

Programma

De ATV Open Dag is voor iedereen. Lid of geen lid, tenniservaring of geen tenniservaring. Actief meedoen met de clinics staat centraal, maar ook familie en vrienden zijn van harte welkom om deelnemers aan te moedigen. Tijdens de clinic zijn er ook wedstrijdjes waar aan meegedaan kan worden. De winnaars van de onderlinge wedstrijden mogen het opnemen tegen de Nederlands kampioenen. Het volledige programma voor de Open Dag is te zien op www.amerongsetennisvereniging.nl/opendag.

Wat is touchtennis?

Touchtennis is een snelle tennisvorm die draait om snelheid, balcontrole, tactisch inzicht en atletisch vermogen. Je moet als het ware de bal aanvoelen en zacht plaatsen. Hard slaan is dus niet de bedoeling.

Interessante aanbieding voor nieuwe leden

Tijdens de Open Dag zijn er ook interessante aanbiedingen op tennislessen en lidmaatschap voor jeugd en senioren. Tien tennislessen en 1 jaar lidmaatschap kost voor de jeugd slechts € 97,50. Voor volwassenen kost hetzelfde pakket maar € 150,-. Inschrijven als nieuw lid tijdens de Open Dag? Dan betaalt de ATV ook je inschrijfkosten à € 20,-.

ATV werkt aan gezondheid en het milieu

Behalve de start van het nieuwe tennisseizoen, heeft de ATV meer te vieren tijdens de Open Dag. Zo is onlangs het bronzen certificaat voor de Gezonde Kantine behaald. Daarnaast heeft de ATV de eerste stappen richting energiebesparing gezet. In maart worden er zonnepanelen op het dak van het clubhuis geplaatst die een aanzienlijke energiebesparing gaan opleveren. Tijdens de Open Dag is de officiële ingebruikname van de zonnepanelen.