PERSBERICHT – Wie maak jij winterlid bij de ATV?

Tennissen in de frisse buitenlucht is op dit moment één van de veiligste manieren om te sporten. Daarom heeft de Amerongse Tennis Vereniging iets leuks. Een winterlidmaatschap van liefst vijf maanden voor slechts 41 euro, voor junioren (t/m 16 jaar) slechts 16 euro. Wie van jouw vrienden, bekenden of kennissen maak jij warm voor dit interessante winterlidmaatschap? Hij of zij tennist dan onbeperkt bij onze leuke tennisvereniging. Bovendien heeft de ATV een leuke extra voor het kersverse winterlid: een aanbieding voor tennisles en een kortingsvoucher van sponsor Tennis Store NL.

Wat kan het winterlid verwachten?

• Onbeperkt tennissen op onze fijne banen (alleen bij sneeuw gesloten)
  • Geen inschrijfkosten
  • Vooraf altijd een baan reserveren via de KNLTB-Clubapp
  • Half uur privé-tennisles met korting voor volwassenen of een gratis tennisles voor junioren
  • 20% kortingsvoucher van sponsor Tennis Store NL voor de eerstvolgende aankoop (zie www.tennisstorenl.nl)

Schrijf online in als winterlid

Inschrijven als winterlid doe je binnen 1 minuut eenvoudig online. Heb je vragen over het winterlidmaatschap? Stuur een mail naar info@amerongsetennisvereniging.nl.