PERSBERICHT – Tennissers opgelet: schrijf in voor het Volvo Reede ATV Open

Van zaterdag 15 juni t/m zondag 23 juni 2019 wordt op het tennispark van de Amerongse Tennisvereniging het Volvo Reede ATV Open gehouden. Het thema is dit jaar ‘Disco Tennis Party’. Op de 4 smashcourt-banen worden dubbels en mixed-dubbels gespeeld in de categorieën 3 t/m 8 17+, 40+ dubbels in de categorie 7 en singels in de categorieën 5 t/m 8. Inschrijven voor het ATV Open kan tot en met zondag 2 juni via www.toernooi.nl. Het ATV Open telt mee voor de KNLTB-ranking. De finales worden gespeeld op zondag 23 juni. Dit belooft een spannende, maar vooral sportieve en gezellige dag te worden.

Tennisfeest voor de regio

Het ATV Open trekt altijd veel trouwe deelnemers uit de regio. Toernooileidster van het Volvo Reede ATV Open, Louise de Kievid, vertelt: “we ontvangen vele eigen leden, maar ieder jaar ook veel deelnemers uit Leersum, Elst, Veenendaal, Rhenen, Renswoude en Scherpenzeel. In 2018 was het toernooi helemaal vol met ruim 200 deelnemers. Daar gaan we dit jaar weer voor. We hebben al veel aanmeldingen binnen, maar we zoeken uiteraard nog veel meer enthousiaste tennissers. Beginnend of gevorderd, dat maakt niet uit. Iedere speelsterkte is vertegenwoordigd tijdens ons open toernooi. Verder ligt er voor alle deelnemers een welkomstgeschenk klaar”.

Gezelligheid, lekker eten en disco!

Leuk tennisspel staat voorop bij het ATV Open, maar zoals altijd is entertainment, gezelligheid en lekker eten en drinken goed geregeld. Louise: “het thema ‘Disco Tennis Party’ staat centraal. Het tennispark wordt in 70’s en 80’s discostijl omgetoverd. Dat staat garant voor een feestelijke sfeer en veel gezelligheid. Dagelijks wordt er een diner verzorgd door enthousiaste kokers, veelal leden van de ATV. Bovendien organiseren we een disco feestavond op de vrijdag en een barbecue op zaterdag 22 juni. De grote verloting in het finaleweekend en het vermaak voor de kinderen tijdens het finaleweekend mogen ook niet ontbreken. Genoeg te doen voor iedereen dus. We nodigen daarom ook de neutrale toeschouwer uit om het ATV Open te bezoeken”.

Twee goede doelen: Zonnebloem en de Ridderhof

Dit jaar heeft de ATV, net als andere jaren, twee goede doelen gekoppeld aan haar grote verloting in het finaleweekend. Sponsoren stellen prijzen beschikbaar voor de verloting. Dit jaar zijn de Zonnebloem-afdeling Amerongen en Woonzorgcentrum de Ridderhof de goede doelen. Zo gaat de Ridderhof een beschermde tuin aanleggen voor mensen met dementie. Voor dit fantastische project zamelt de ATV geldt in met de grote verloting.

Volvo Reede hoofdsponsor

Volvo Reede is net als de afgelopen vier jaar verbonden aan het ATV Open als hoofdsponsor. Henry Zumbrink van Volvo Reede vertelt: “Het ATV Open trekt heel veel mensen in de regio aan, tennissers en neutrale bezoekers. En ieder jaar is het weer goed georganiseerd. Daarom blijven we trotse naamgever van dit leuke toernooi. Tijdens de hele toernooiweek staan er weer diverse Volvo’s op het tennispark opgesteld. Dat is voor ons een mooi contactmoment. Ik ben verheugd dat we voor het vijfde jaar nauw bij het ATV Open betrokken zijn”.