Persbericht – ATV Amerongen daagt je uit voor de zomertennis challenge

De Amerongse Tennis Vereniging presenteert de zomertennis challenge. Dé kans bij uitstek om je conditie op peil te brengen én op peil te houden gedurende de zomerperiode. Iedereen kan tijdens de zomerchallenge ontdekken of tennis iets voor hem of haar is. Tijdens de zomerchallenge biedt de ATV 3 maanden lidmaatschap voor een interessant tarief. Daarna bepaal je zelf of je lid blijft of stopt. Ook krijg je een cadeaubon van 10,- om te besteden bij Tennis Store NL in Veenendaal. Optioneel kies je voor tennislessen van een gecertificeerde tennisleraar. Ga jij deze zomer ook de uitdaging aan?

Onbeperkt genieten t/m september of oktober

Een zomerchallenge-lidmaatschap kost slechts € 41,- voor drie maanden (normaal € 61,-) Voor junioren t/m 16 jaar slechts € 16,- bij drie maanden (normaal € 36,-). Je speelt dan onbeperkt tennis op fijne smashcourtbanen, bij de leukste tennisvereniging van de Utrechtse Heuvelrug. Je bent lid vanaf juni tot en met eind augustus. Iets later starten kan uiteraard ook.

Volg tennisles van een gecertificeerde trainer

Naar wens is er ook de mogelijkheid om tennisles te volgen, verzorgd voor een gecertificeerde tennistrainer. Tijdelijk krijg je daarop nu 10% korting en betaal je geen inschrijfkosten. Bij genoeg aanmeldingen wordt het seizoen afgesloten met een eindtoernooi. Er is keuze uit privélessen, duolessen of groepslessen. Voor meer informatie over tennisles
kun je altijd contact opnemen met tennistrainer Daan Pruijs via 06-13670488.

Online inschrijven

Inschrijven als zomerchallenge lid doe je eenvoudig online

Vragen over het lidmaatschap? Stuur een mail naar info@amerongsetennisvereniging.nl.