Park & Clubhuis

De Amerongse Tennis Vereniging (ATV) ligt aan Sportpark De Burgwal. Ons park bestaat uit 4 LED verlichte Smash Court tennisbanen en een oefenbaan voor kinderen. Het dak van ons clubhuis ligt vol met zonnepanelen die bijna de volledige stroom opleveren dat wordt verbruikt. 

Baan reserveren, toegang park en verlichting

Baan reserveren

Het is noodzakelijk om van te voren een baan te reserveren. Wanneer je bondsnummer hebt ontvangen kan je dit doen via de KNLTB ClubApp. Download de KNLTB ClubApp in de Appstore of Playstore, zodra dit is gelukt kun je onze club opzoeken: Amerongse tennisvereniging. Log vervolgens in met je eigen bondsnummer en je kunt reserveren.

Google Play Store  Apple Store

Toegang park

De ATV heeft twee verschillende sleutels. Met een ledensleutel heb je alleen toegang tot het hek en tot de kleedkamers. Met deze sleutel kun je ook de verlichting van de banen in de kleedkamers in- en uitschakelen. Daarnaast is er een sleutel die op alle deuren past. Als je deze sleutel nodig hebt (bijvoorbeeld voor je bardienst), dan kun je deze voor 18:00 uur (openingstijden slijterij) ophalen bij Café-Slijterij De Tram, Burg. Jhr. H. vd Boschstraat 29 in Amerongen. Vergeet niet om de sleutel direct terug te brengen. Als het café en de slijterij dicht zijn, kun je de sleutel in één van de brievenbussen doen. Er hangt er één aan de voorkant van het café en één aan de slijterij.

Aanvragen ledensleutel
Je vraagt je eigen ledensleutel aan door een e-mail te sturen via onderstaande button. Je betaald € 27,50 en als je de ledensleutel weer inlevert ontvang je € 25,- borg terug.

Sleutel aanvragen

Verlichting tennisbanen
Het inschakelen van de verlichting gaat via het scherm in de hal van de kleedkamers. Bij binnenkomst meteen rechts om de hoek.

Reanimatie en AED

Elk jaar worden in Nederland ongeveer 15.000 mensen getroffen door een plotselinge hartstilstand. Dat kan ook op de ATV gebeuren. Snelle hulp kan levens redden. Een AED kan daarbij een essentiële rol spelen. Is er reanimatie nodig op het tennispark? Ga als volgt te werk.

Actieplan

  1. Direct 112 bellen om een ambulance op te roepen (locatie: Burgwal 2, Amerongen)
  2. Direct starten met reanimatie
  3. Binnen 6 minuten met een AED het hart een of meerdere krachtige stroomstoten toedienen om het normale hartritme terug te brengen.

De AED hangt aan de muur van het clubhuis, direct links als je binnenkomt via het hek.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 551

Address

Burgwal 2
3958 ER Amerongen