Betalen met KNLTB-pas

Nog makkelijker afrekenen bij ATV? Dat kan met je KNLTB-pas. De grote voordelen van betalen met je KNLTB-pas: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de club en je hebt overzicht en controle over je baruitgaven of die van je kind. Contant of betalen met je PIN-pas is natuurlijk ook nog mogelijk.

Hoe waardeer je je KNLTB-pas op?

• Ga eerst naar de website www.mijnkniponline.nl
  • Klik onderaan op de knop Registreer
  • Bij “kies registratietype” klik je op de knop Betaalpas
  • Vul vervolgens hier jouw e-mailadres in waarmee je bekend bent bij tennisvereniging De Maten en klik op Volgende
  • In het veld wat nu opent vul je jouw clubkaartnummer in (KNLTB-nummer)
  • Een CVC-code invullen is niet nodig
  • Kies een zelfbedacht wachtwoord en vul deze tweemaal in de daarvoor bestemde vakjes in
  • Vul de rest van de persoonlijke gegevens in
  • Vergeet niet een akkoord voor de voorwaarden aan te vinken
  • Klik vervolgens onderaan op Registreer
  • Er wordt een bevestigingsmail naar je e-mailadres gestuurd en in deze mail moet je nog even je aanmelding bevestigen door op de meegestuurde link te klikken.
  • Je bent nu geregistreerd en kunt op de homepage van Mijn Knip Online je kaart opwaarderen.
  • Volg hiervoor de instructies die aan de rechterzijde in het groen staan beschreven.