Nu ook een beginnerscategorie tijdens de Clubkampioenschappen

Heb je de ATV Clubkampioenschappen al in je agenda gezet? Dit is van 26 augustus tot en met 1 september. Dit jaar gaan we er een ongelofelijk groot succes van maken met minstens 50 deelnemers. En of je nou al langer tennist of pas net, dat maakt helemaal niet uit. Juist als beginner is het toernooi een mooi moment om je eerste wedstrijden te spelen of om andere leden te leren kennen.

Categorie 3 voor rating 9

Speciaal voor de leden die nog niet zo lang tennissen, is er dit jaar een beginnerspoule voor 9-spelers (categorie 3). Het lijstje met alle categorie├źn ziet er zo uit:

• Categorie 1 is voor alle ratings (enkel, dubbel, mix)
  • Categorie 2 is voor rating 7 en 8 (enkel, dubbel, mix)
  • Categorie 3 is voor rating 9 (enkel, dubbel, mix)

Inschrijven

De inschrijving voor de Clubkampioenschappen sluit op 20 augustus. Dus leg voordat alle vakanties beginnen nog even je maatje vast of schrijf alleen in. Op naar een mooi toernooi!

Schrijf je in voor de Clubkampioenschappen >>