Verslag van de padel infomiddag

01 november 2023


Verslag van de ‘padel inloopmiddag’ Afgelopen zaterdag waren er circa 40 mensen bij het informatie-uurtje over ‘padel bij de ATV’. Dank voor het enthousiasme onder alle aanwezigen. Graag nemen wij ook jou mee langs de belangrijkste informatie die is gepresenteerd. Aansluitend op de eerdere mail en het persbericht van vorige week.

4 padelbanen is de ambitie, maar….
De ambitie is om bij de ATV 4 padelbanen te gaan realiseren in het voorjaar van 2024. Hier is inmiddels ook een bouwvergunning voor aangevraagd. Er zijn een aantal factoren die bepalen of het er echt 4 worden. Bijvoorbeeld het rondkomen van de bouwvergunning, de financiering, toekenning van de aangevraagde rijkssubsidie en het aantal leden dat zich op de padel wachtlijst plaatst. Voor 4 padelbanen zijn er ongeveer 200 leden nodig. Op dit moment hebben 32 bestaande tennisleden en 45 niet leden zich aangemeld voor de wachtlijst. Daarnaast is een groot deel van het te financiëren bedrag al toegezegd.

Volop kansen voor de ATV
In een krachtige presentatie door Russell Crye is verteld waarom padel voor de ATV zoveel kansen biedt. We nemen je graag mee langs de belangrijkste kansen die er liggen:

 • Geen opoffering van tennisbanen nodig
 • De locatie van de ATV is erg gunstig qua ligging (geen directe omwonenden)
 • In de omgeving lange wachtlijsten voor padel of geen mogelijkheden om padel aan te bieden
 • Nieuwe mogelijkheden voor padelcompetities (KNLTB) in voorjaar, zomer, najaar en winter
 • Met 4 banen kunnen we toernooien met ‘verschillende niveaus’ organiseren
 • Genereren van extra inkomsten door o.a.
  • Sponsoring padelbanen
  • Dagelijkse opening kantine mogelijk en ook interessant
  • Extra opbrengsten kantine, door bijvoorbeeld Open Toernooi met Tennis & Padel
  • Commerciële kansen door bijvoorbeeld tennisclinics voor bedrijven en participatie KNLTB Meet & Play
  • Tennis-/padel leraren kiezen sneller voor de ATV
  • Tennis-/padel scholen kunnen banen huren bij de ATV

Het proces is volop gaande!
Door voorzitter Nic Meijer is het intensieve proces en ook de status van de financiering toegelicht. Het archeologisch onderzoek en het akoestisch onderzoek zijn inmiddels succesvol afgerond. Verder hebben we meerdere offertes ontvangen voor de aanleg van de padelbanen en is de bouwvergunning aangevraagd. Een groot deel van de benodigde financiering is ook geregeld. Binnenkort volgt een datum voor een Algemene Leden Vergadering, waarin de plannen gepresenteerd worden en we hopelijk definitief ‘de klap’ kunnen geven op de plannen. De ALV vindt vermoedelijk in december plaats. Leden worden hiervoor per e-mail uitgenodigd.

Nog hard op zoek naar crowdfunding deelnemers!
De financiering is nog niet helemaal rond. Heb je interesse om mee te doen aan het interessante crowdfunding initiatief? Neem dan contact op met Nic Meijer via [email protected] 0f 06-24618847. De crowdfunding betreft een 8-jarige annuïtaire geldlening, waar een rentevergoeding van 3% op van toepassing is. Een mooie rente die je (anno nu) niet bij de bank krijgt!

Padelcommissie gaat de kar trekken, maar meer hulp is hard nodig!
Er komt een hoop op de club af rondom dit onderwerp. Daarom is er een padelcommissie in het leven geroepen. Zij houden zich de komende jaren bezig met het bezet krijgen van de 4 banen. Maar er zijn meer mensen nodig. Daarom zal bij een nieuw aan te gaan lidmaatschap geen mogelijkheid meer zijn om bardiensten af te kopen. Er wordt verwacht om 6 uur per jaar beschikbaar te zijn voor de club. Dat kan zijn voor een bardienst, parkonderhoud of ondersteuning van een evenement of commissie. Wat is immers 6 uur van een jaar, om jouw vereniging levendig en gezond te houden?

Heb je vragen over dit verslag? Richt je dan ook tot Nic Meijer via [email protected] 0f 06-24618847! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 551

Adres

Burgwal 2
3958 ER Amerongen