Sponsor WSP-Systems in de spotlight

19 april 2023


WSP-Systems is een nieuwe sponsor van de Amerongse Tennis Vereniging. 

Over WSP Systems:
Aan de rand van de bossen in Amerongen worden logistieke systemen voor industriële wasserijen ontwikkeld en gerealiseerd. Hierbij kun je denken aan hangbanen en transportbanen maar ook aan de software waarmee de hele wasserij wordt aangestuurd. Met de in-house gebouwde producten maakt WSP Systems het verschil in de markt.

WSP Systems is een betrokken en sportief familiebedrijf met veel aandacht voor mens en omgeving. Zo mountainbiken collega’s wekelijks mooie routes in de Amerongse bossen. Tevens probeert WSP Systems lokale verenigingen te ondersteunen. WSP Systems is dan ook trots om sponsor van de tennisvereniging in Amerongen te zijn. Een sportvereniging waar sport en plezier centraal staan. 

Werken bij WSP Systems?!
De komende jaren wil WSP Systems flinke groei realiseren. Daarvoor worden nog collega’s gezocht. Ben jij benieuwd naar werken bij WSP Systems in Amerongen? Neem dan een kijkje op www.werkenbijwsp.com. Er staan verschillende vacatures open in meerdere vakgebieden.
WSP Systems biedt afwisselende werkzaamheden, waarbij jouw ideeën meetellen. Je werkt bovendien in een groeiende organisatie en er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Als je bij WSP Systems komt werken, wordt Amerongen jouw thuisbasis. Kom snel kennismaken!

Nieuwscategorieën Sponsoring

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 551

Adres

Burgwal 2
3958 ER Amerongen