Definitief 4 padelbanen bij de Amerongse Tennis Vereniging

20 december 2023


AMERONGEN – De Amerongse Tennis Vereniging eindigt 2023 met positief nieuws. Twee maanden terug ontvouwde de ATV haar ambitieuze plannen voor de aanleg van padelbanen op haar tennispark. De reacties op deze berichtgeving waren overweldigend. Meer dan 150 geïnteresseerden uit de regio hebben een voorinschrijving voor padel gedaan en ook geldschieters meldden zich bij de ATV. Afgelopen weken kwam het project ‘padel bij de ATV’ tot een climax: zowel de financiering, bouwvergunning als het akkoord van de leden zijn rond gekomen. Daarmee is alles in kannen en kruiken om komende maanden te starten met de aanleg van liefst 4 padelbanen.

Vanaf april 2024 padellen bij de ATV
Naar verwachting zijn de werkzaamheden begin april 2024 gereed en kan er volop padel worden gespeeld op de Burgwal in Amerongen. Voorzitter van de Amerongse Tennis Vereniging, Nic Meijer, is vanzelfsprekend in zijn nopjes met de ontwikkeling: “we hebben afgelopen half jaar met de padelcommissie enorm veel energie en tijd in dit project gestoken. En dat betaalt zich nu uit.”

Nic vervolgt: “in de eerdere berichtgeving waren we nog voorzichtig, we gingen voor minimaal 2 banen. Dat we door het grote enthousiasme nu zelfs 4 banen kunnen gaan aanleggen, maakt me enorm trots. Grote dank aan iedereen die dit mogelijk maakt. De komende periode gaan we keihard verder om alle puntjes op de i te zetten en alles voor te bereiden. Ik kijk ernaar uit om dit voorjaar ons vernieuwde park aan iedereen te tonen”.

Straks ook padellen bij de ATV? Laat het weten, want vol = vol!
De aanmeldingen voor padel bij de ATV gaan hard. En er is helaas  niet onbeperkt plaats voor leden. Wil je verzekerd zijn van een padel lidmaatschap bij de Amerongse Tennis Vereniging? Meld je dan vrijblijvend aan via de website www.amerongsetennisvereniging.nl/form/padel

Opmerking:Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nic Meijer, voorzitter Amerongse Tennis Vereniging, via T 06-24618847 of [email protected].

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 551

Adres

Burgwal 2
3958 ER Amerongen