Nieuwe sponsor: Gerrie Gregoor Administratiekantoor

We hebben weer een nieuwe lokale sponsor uit Amerongen die de Amrongse Tennis Vereniging steunt: Gerrie Gregoor Administratiekantoor. En dat vinden we heel erg leuk! Gerrie Gregoor is voor drie jaar bordsponsor geworden. Het bord hangt inmiddels al langs baan 4. Gerrie Gregoor is het administratiekantoor voor de zzp’er. Van timmerman tot pedicure en van metselaar tot kapper. Gerrie Gregoor is gevestigd aan de Industrieweg Noord 4 in Amerongen. Lees meer op www.gerriegregoor.nl.

Gerrie stelt zich voor

Bedrijfsadministraties en belastingzaken van zzp’ers zijn mijn specialiteit. Met mijn 20 jaar ervaring weet ik wat zzp’ers nodig hebben om zich volledig te kunnen focussen op hun bedrijf. Mijn eerste prioriteit is dat de financiële administratie op orde is. Ik help om de boekhouding op te zetten en bij te houden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in belastingzaken van zzp’ers. Over alle financiële verplichtingen kan ik dus prima adviseren. Minstens zo belangrijk vind ik het persoonlijke verhaal achter een bedrijf en de cijfers. Wat wil je bereiken, welke wensen en doelen zijn er? Kortom. Zullen we van start gaan?

Doe zaken met Gerrie en steun de ATV

Ga jij zaken doen met Gerrie? Dan steun je direct onze tennisclub! Gerrie maakt voor iedere nieuwe klant die ATV lid is namelijk een leuk bedrag aan ons over. Hoe leuk is dat? Dus ben jij ondernemer of zzp’er (of ken je iemand) en kun je wel wat administratieve ondersteuning gebruiken? Aarzel niet, neem contact op met Gerrie. Dat kan via gerrie@gerriegregoor.com of 06 – 520 720 22.

Met een startersgesprek maak je ook direct kans op een gave citybike!