Niet vergeten: inschrijven voor je bardiensten

Er staan dit jaar weer een hoop leuke activiteiten op het programma en daar hebben de hulp van de bardienst hard bij nodig.

Zelf online inschrijven

Je kunt zelf online inschrijven voor twee bardiensten tot en met maandag 25 februari, daarna word je ingepland op een tijdstip dat nog vrij is. Als je op dat tijdstip niet kan, dan moet je zelf voor vervanging zorgen. Kom je niet opdagen of heb je geen vervanging geregeld, dan krijg je een boete van € 33,-.

• De bardiensten van het hele jaar staan open voor inschrijving.
  • De competitiespelers op vrijdagavond krijgen één vrijstelling, omdat zij zelf de bardienst op vrijdag voor hun rekening nemen. Dit betekent dat zij nog één dienst moet draaien.
  • Als je niet voor 25 februari zelf inschrijft, dan krijg je een extra bardienst toegewezen.

Nieuwe bardienstplanner

We hebben een nieuwe online bardienstplanner. Om deze te gebruiken moet je eerst even een nieuwe wachtwoord instellen. Dat gaat als volgt:

• Ga naar https://mijn.knltb.club/clubs
  • Vul in de zoekbalk Amerongen in
  • Klik op het logo van de ATV
  • Kies Wachtwoord vergeten
  • Kies achter Inloggen met Bondsnummer
  • Vul je bondsnummer in
  • Klik op Stuur mij een nieuwe code
  • Je krijgt een e-mail met een link om je wachtwoord in te stellen
  • Ga daarna terug naar het inlogscherm
  • Vul opnieuw je bondsnummer en je nieuwe wachtwoord in

Bardiensten plannen

• Met de knoppen Vorige en Volgende kun je door de maanden heen bladeren, de eerste bardiensten zijn in maart
  • Bardiensten waar je je nog voor kunt inschrijven zijn groen gekleurd
  • Klik op de bardienst van je keuze en klik op Inplannen
  • Je staat nu ingeschreven voor de bardienst, zet ‘m in je agenda!

Bekijk het bardienstreglement

Vragen?

De bardienst helpt graag! Mail naar barco@amerongsetennisvereniging.nl.