Maak kennis met tennis bij ATV op zondag 31 oktober 2021

Op zondagmiddag 31 oktober van 15:00 tot 16:30 uur organiseren we een tennismiddag voor de jeugd van 5 t/m 12 jaar. Is je kind al lid? Meld dan vooral ook een vriendje of vriendinnetje aan om mee te nemen.

Op deze middag maken de kinderen kennis met tennis, het park, de club en de tennisschool tijdens tennisclinics verzorgd door Bojan en Daan, de trainers van onze tennisschool. De activiteiten zijn op leeftijd en tenniservaring aangepast. Er zijn voldoende tennisrackets, materialen en ballen op de club aanwezig, als we vooraf weten hoeveel kinderen komen.

Aanmelden

Meld je kinderen uiterlijk vrijdag 29 oktober aan bij daan@tennisschoolpruijs.nl of app hem op 06-13670488 en vermeld naam, leeftijd en tenniservaring van je kind(eren) en of zij een eigen tennisracket hebben.

Tijdens deze middagen vinden we het leuk als ouders ook meekomen en ook hun tennisrackets meenemen 🙂

Dus:
– Datum: zondag 31 oktober 2021