Maak iemand lid en verdien geld

Op dit moment staat de ledenteller van de ATV op zo’n 350 leden. Een groei van het aantal leden heeft veel voordelen voor de club. Denk aan meer vrijwilligers, betere bezetting van toernooien, meer geld voor evenementen en een grotere kans op een leuk tennismaatje. We gaan daarom ons best doen om de komende tijd nog meer leden aan onze mooie vereniging te verbinden. En daar kan jij bij helpen!

Dit is wat je kunt doen

• Breng voor 1 april 2019 een nieuw seniorlid aan en we storten € 25,- op je KNLTB-pas
  • Breng voor 1 april 2019 een nieuw juniorlid aan en we storten € 15,- op je KNLTB-pas
  • Breng voor 1 april 2019 meerdere leden van één gezin aan en we storten € 45,- op je KNLTB-pas
  • Breng na 1 april 2019 een nieuw lid aan en je we storten € 10,- op je KNLTB-pas

Hoe het werkt

1. Ga naar het lidmaatschapsformulier op de website
2. Vul alle gegevens in van het nieuwe lid
3. Zet jouw naam in het veld ‘Vragen en opmerkingen’
4. Zodra de inschrijving is verwerkt en de contributie is betaald, krijg je een e-mail met een bevestiging
5. Het bedrag wordt automatisch op je KNLTB-pas gestort

Tot slot nog een paar voorwaarden: je moet lid zijn van de ATV om een nieuw lid aan te brengen en bestuursleden en tennisleraar zijn uitgesloten. Deze actie geldt alleen in 2019.