Crossbow Coffee en NuytGroep sponsoren ATV

Een sportvereniging en sponsoren, twee woorden die nauw met elkaar verbonden zijn. De ATV is daarom blij met twee nieuwe sponsoren die onze vereniging de komende jaren gaan steunen. NuytGroep en Crossbow Coffee zijn vanaf dit seizoen bordsponsor van baan 1 en 2 van de Amerongse Tennisvereniging. De mooie borden hangen inmiddels. Hieronder lees je meer over onze nieuwe sponsoren.

Crossbow Coffee – Voor bedrijven met Smaak

Crossbow Coffee (voorheen JEDE Koffie) sponsort de ATV al diverse jaren met haar lekkere koffie, tijdens het jaarlijkse open toernooi. Nu is Crossbow Coffee, gevestigd in Veenendaal, ook bordsponsor geworden voor 3 jaar. Crossbow Coffee is koffie die je raakt, recht in het hart. Crossbow Coffee is zakelijke koffie voor bedrijven die houden van kwaliteit, goede koffie en uitstekende service. Proef, kies en probeer gratis. Voor ieder bedrijf, groot of klein, heeft Crossbow Coffee de perfecte koffieautomaat. Meer over Crossbow Coffee lees je op www.crossbowcoffee.nl.

NuytGroep – Voor duurzame elektrotechniek

Het is je vast niet ontgaan, er liggen sinds enkele weken zonnepanelen op het dak van de kantine van de ATV. NuytGroep uit Amerongen heeft deze duurzame panelen voor ons geleverd en geplaatst en is direct voor 5 jaar bordsponsor geworden van de ATV. De NuytGroep is een elektrotechnisch bedrijf gespecialiseerd in duurzame oplossingen in de elektrotechniek. NuytGroep biedt een passend advies met eerlijke en betaalbare oplossingen. NuytGroep is gevestigd aan de Industrieweg Noord 6 in Amerongen. Je leest meer over de producten en diensten op www.nuytgroep.com.

NuytGroep en Crossbow Coffee, bedankt voor de steun aan de gezelligste tennisvereniging van de Utrechtse Heuvelrug. Graag tot ziens op ons tennispark!