Coronarichtlijnen ATV

15-10-20 |Coronarichtlijnen tijdens gedeeltelijke lockdown

De gedeeltelijke lockdown heeft helaas ook weer tot gevolg dat we strengere cornarichtlijnen moeten toepassen:

• Jeugd- en seniorencompetitie is per direct beëindigd
  • Vrij spelen en trainen blijft mogelijk (reserveren via app noodzakelijk)
  • Maximale groepsgrootte is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer)
  • Dubbelen mag, mits er altijd bewust 1,5 meter afstand wordt gehouden
  • Tot nader bericht geen toss. Dit geldt zowel voor de 55+ als de reguliere toss
  • Ook de WAC gaat niet door, deze is verplaatst naar het voorjaar
  • De kantine, douches en kleedkamers zijn gesloten
  • Publiek is niet toegestaan.

29-09-20 | Opnieuw strengere coronarichtlijnen

Helaas zijn de maatregelen rondom corona per 29 september weer strenger geworden. Dit betekent:

• Het clubhuis is dicht
  • Bezoekers of toeschouwers zijn niet welkom op het park
  • Voor het tennissen niet rondhangen op het park en na het spelen gelijk weer naar huis
  • competities gaan door (zelf eten en drinken meenemen)

11-09-20 | Coronarichtlijnen rondom competitie

Morgen start eindelijk weer de KNLTB-competitie, dus hoog tijd voor een update van de corona-richtlijnen bij de ATV.

• De kantine is weer open en binnen zitten is mogelijk
  • In de kantine is een verplichte looprichting aangegeven
  • Tafels en stoelen mogen niet worden verschoven
  • Er mag maximaal 1 persoon achter de bar
  • Toeschouwers en niet-spelers zijn verplicht zich te registeren, op het park vind je bordjes met een QR-code die je hiervoor kunt gebruiken (zie afbeelding)
  • Overige regels blijven van toepassing

30-06-20 | Verdere versoepeling coronarichtlijnen per 1 juli

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten worden de corona-richtlijnen vanaf 1 juli verder versoepeld. Dit brengt natuurlijk ook weer een aantal veranderingen voor de ATV met zich mee. Hieronder zetten we ze voor je op een rijtje.

• Jeugd hoeft niet langer met een toezichthouder te spelen, vanaf 1 juli kunnen zij zelf een baan reserveren via de KNLTB Club App (de vaste reservering vervalt);
  • Het clubhuis en de keuken blijven gesloten;
  • Na het desinfecteren van de handen mag één persoon in de kantine consumpties halen die op het terras genuttigd moeten worden;
  • De tafels en stoelen op het terras mogen niet worden verschoven;
  • Er mag maximaal 1 persoon tegelijk gebruikmaken van het toilet;
  • Het blijft verplicht om van tevoren een baan te reserveren via de KNLTB Club App;
  • Hygiëneregels blijven hetzelfde, blijf thuis bij klachten of wanneer er iemand in jouw huis ziek is (zie ook onderstaande poster).

Corona en ATV-evenementen

• De interne donderdagavondcompetitie (ZAC) start in het najaar weer;
  • Voor de Toss op maandagochtend en woensdagochtend worden vanaf 13 juli standaard 2 banen gereserveerd, tijdens de Toss wordt bijgehouden wie er aanwezig zijn;
  • De Toss op dinsdagavond start weer op 25 augustus;
  • Voor de overige activiteiten op de kalender geldt dat er nog wordt bekeken of deze door kunnen gaan, hierover hoor je later meer.

Wij wensen iedereen veel en veilig tennisplezier!