Berichtje van Serge: voortgang tennislessen

Door omstandigheden vraagt op dit moment het gezinsleven veel aandacht. Hierdoor is het lastiger geworden om werk en privé te combineren. Vooral de avonden maken het zwaar en is mijn aanwezigheid thuis noodzakelijk. Daarom ben ik proactief op zoek gegaan naar een oplossing.

Vanuit mijn netwerk ben ik in contact gekomen met De Jager Tennis. In de gesprekken die ik met hun heb gehad merkte ik dat wij qua ideeën en visie op één lijn zitten. Naar mijn idee is dit een tennisschool die goed bij de ATV past. Het bestuur heeft ook contact gehad met de tennisschool en zij hebben de beslissing genomen de samenwerking met De Jager Tennis aan te gaan. 

Door deze samenwerking kan ik mijn werkuren beter verdelen, zodat ik ook voldoende aandacht kan geven aan het thuisfront. Daarnaast krijgen jullie nog steeds les van een professionele trainer en is de continuïteit gewaarborgd. Ik vind het een fijn idee dat ik door dit besluit bij de ATV betrokken kan blijven.

Let op: de tennislessen van De Jager Tennis starten per 1 oktober dit betekent dat er tot die tijd geen tennisles wordt gegeven.

Lees meer over De Jager Tennis >>

Vriendelijke groet,
Serge