Trainer Serge Eude

Mijn naam is Serge Eude, 41 jaar en woonachtig in Amerongen. Ik heb als opleidingen het CIOS (tennislicentie behaald) en de sportacademie gedaan. Ik tennis al sinds mijn 9e jaar en ik heb in totaal zo’n 20 jaar tennisles gegeven aan vrijwel alle leeftijden (van 5 tot 82 jaar) en niveaus (van niveau 9 to 1) bij diverse tennisverenigingen en tennisscholen. Mijn eigen tennisrating is momenteel 3 in de singel en 4 in de dubbel.

Mijn visie op tennisles

Het leuke aan tennisles is dat je in groepsverband beter kunt leren tennissen. Je leert bijvoorbeeld over de verschillende technieken, tactieken, spelregels en materialen. Dit alles in een ontspannen sfeer. Er is oog voor de wensen en ontwikkelingsmogelijkheden van elke speler. De tennisles is bedoeld voor iedereen, kinderen en volwassenen die beginnen met tennis of voor diegenen die op een hoger niveau willen komen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zonder tennisles te tennissen, maar het is dan vaak lastig om beter te worden of om een fout aangeleerde techniek af te leren. Daarnaast leer je via tennisles makkelijker mensen binnen de tennisvereniging kennen, tennismaatjes met wie je kunt afspreken buiten de trainingen om. En dan kun je meteen oefenen met wat je in de tennisles hebt geleerd.

Lees meer over tennisles