Stichting Kanjer Wens goede doel bij 40e ATV Open

Logo Stichting Kanjer Wens

Elk jaar koppelt de ATV een goed doel aan het jaarlijkse open toernooi om haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Dit jaar is gekozen voor het bekende Stichting Kanjer Wens. Deze stichting zet zich in om wensen te vervullen van ernstig zieke kinderen.

Alle kinderen waar Stichting Kanjer Wens zich voor inzet, hebben een zeer ernstige ziekte, soms levensbedreigend, andere chronisch. De kinderen hebben één wens gemeen; dat zij weer gezond zijn. Deze wens is echter niet te vervullen, maar alle andere wensen die zij hebben kan Stichting Kanjer Wens wél vervullen. Hier zetten alle vrijwilligers zich dan ook met volle overgave voor in.

Doneer tijdens ATV Open

Geef tijdens het Open Toernooi gul voor dit geweldige initiatief door o.a. mee te doen aan de verloting. We hopen net als vorig jaar, toen we € 1.500 euro voor Stichting Onky Donky ophaalden, een prachtig bedrag te mogen doneren!

Meer info lees je op Kanjerwens.nl.