Vacatures vrijwilligers

De ATV is altijd op zoek naar enthousiaste leden die vrijwilliger willen worden. Je zet je in binnen commissies, het bestuur of je helpt incidenteel bij toernooien of evemenenten.

• Secretaris (lid bestuur)
    Je beheert de agenda en maakt verslag van vergaderingen, vanuit het bestuur ben je aanspreekpunt voor één of meerdere commissies of functies en als lid van het bestuur neem je samen met de andere vier bestuursleden alle besluiten.
  • Vrijwilliger Barcommissie
    Jij zorgt samen met de andere leden van de commissie dat alle zaken rondom de bar goed geregeld zijn.
  • Parkbeheerder (incl. financiële vergoeding)
    We hebben al een tijdje geen parkbeheerder. Hier is op korte termijn een vervanger voor nodig. Jij bent aanspreekpunt voor het parkbeheer en zorgt samen met leden van de parkcommissie voor de banen, het gebouw en het groen van ons park. Let op: dit is meer dan een vrijwilligersfunctie. Een vrijwilligersvergoeding van max. € 1.700,- p/jaar, inclusief een gratis lidmaatschap, behoort tot de mogelijkheden.
Meld je aan als vrijwilliger

Zit je liever niet vast?

Er zijn genoeg werkzaamheden die je maar een kleine dag kosten. Denk aan het bakken van pannenkoeken, helpen bij de voorjaarsschoonmaak of een paar uurtjes bladblazen. Leuk, gezellig en dankbaar werk. Wil je meer informatie? Voorzitter Nic Meijer kan al je vragen beantwoorden.

Mail Nic