Vacatures vrijwilligers

De ATV is altijd op zoek naar enthousiaste leden die vrijwilliger willen worden. Je zet je in binnen commissies, het bestuur of je helpt incidenteel bij toernooien of evemenenten.

• Vrijwilliger Evenementencommissie
    Als lid van de Evenementencommissie ben je nauw betrokken bij het organiseren van evenementen van de ATV. Een leuke bezigheid, waarbij jij je samen met anderen bezighoudt met de organisatie van bijvoorbeeld de Clubkampioenschappen, het Invitatietoernooi en het Openings- en Slottoernooi. We zoeken enthousiaste leden die het leuk vinden deze commissie aan te vullen.
  • Vrijwilliger Parkcommissie
    De Parkcommissie zorgt ervoor dat ons tennispark er pico bello bij ligt. We zoeken iemand die overdag klussen kan doen, zodat de banen altijd speelklaar zijn. Bijvoorbeeld bladblazen.
  • Vrijwilliger Sponsorcommissie
    De Sponsorcommissie draagt nieuwe sponsoren aan, onderhoudt contact met bestaande sponsoren, organiseert bijeenkomsten en stemt met andere commissies (bijvoorbeeld de OTC) af over sponsoring.
Meld je aan als vrijwilliger

Zit je liever niet vast?

Er zijn genoeg werkzaamheden die je maar een kleine dag kosten. Denk aan het bakken van pannenkoeken, helpen bij de voorjaarsschoonmaak of een paar uurtjes bladblazen. Leuk, gezellig en dankbaar werk. Wil je meer informatie? Voorzitter Nic Meijer kan al je vragen beantwoorden.

Mail Nic