Nieuwe kunst van Zideris in het clubhuis

ATV biedt kunstenaars de mogelijkheid om hun werken te exposeren in ons clubhuis. Dit keer is het Zideris uit Rhenen die een aantal schilderijen heeft opgehangen.

Wat doet Zideris?

Zideris biedt professionele begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze mensen kunnen bij Zideris terecht voor ‘eigenzinnige zorg’: wonen, werken, dagbesteding, ambulante begeleiding, (para)medische zorg en specifieke ondersteuning.

Daarnaast kunnen cliënten met talent ondersteuning krijgen in ‘Atelier Zideris Kunst’ om hun persoonlijke stijl te ontwikkelen. Hun werk wordt nu bij de ATV geëxposeerd en verkocht.

Meer informatie?

Bel of mail naar Marlette Bink via 088 – 513 2712 of m.bink@zideris.nl. Of ga naar de website www.zideris.nl.