KNLTB Bardienstplanner

Met de KNLTB Bardienstplanner kun je voortaan zelf online voor je bardiensten inschrijven. Ben je seniorlid en heb je je bardienst niet afgekocht? Dan heb je een e-mail met jouw persoonlijke inloggegevens ontvangen. Je krijgt ook een e-mail als er voor bardiensten ingeschreven kan worden.

Handleiding Bardienstplanner

1. Ga op je PC óf Mac naar de beveiligde site bardienstplanner.afhangbord.nl
  2. Log in met je bondsnummer en je wachtwoord
    • Je wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.
    • Heb je géén e-mail ontvangen? Neem dan contact op met de Barcommissie via baco@amerongsetennisvereniging.nl. Het kan zijn dat we een verkeerd e-mailadres van je hebben.
    • Je kunt eventueel ook je e-mailadres aanpassen in MijnKNLTB. Na aanpassing kun je binnen 1 uur opnieuw je Afhangbord wachtwoord opvragen.
    • Let op: de ATV maakt geen gebruik van de online Afhangfunctie
  3. Klik op een dag in het schema, daarna op Inschrijven (a)
    • Als je op Inschrijven klikt, wordt dit binnen 2 seconden verwerkt.
    • Mogelijk is er een tekst toegevoegd over de aangeklikte dag (b)
    • Uitschrijven kan alleen als je club dit toestaat (c)
    • Oranje: volledig ingeschreven. Groen: beschikbaar.Uitleg online bardienstplanner
  4. Als je voldoende bardiensten ingeschreven hebt, zie je dit in de rechter kolom (d) staan
  5. Log uit. Klik op het icoontje rechtsboven in beeldUitleg online bardienstplanner

Tot slot

Iedereen draait twee bardiensten per jaar. Als je je niet inschrijft voor het eerste half jaar, kom je het tweede half jaar aan de beurt. Het nieuwe systeem geeft inzicht in hoeveel bardiensten ieder lid heeft gedraaid. Zo zorgen we ervoor dat iedereen even vaak aan de beurt komt.

Vragen?

Stuur een e-mail naar baco@amerongsetennisvereniging.nl of bel Tessa Kruijer via 06-2280050.