blockimage

ATV 90 jaar

De ATV is opgericht op 1 april 1928. Dit betekent dat onze mooie tennisclub in 2018 alweer 90 jaar bestaat! Uiteraard gaan we daar een mooi feest van maken. Noteer vast in je agenda: vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september 2018.

De aankomende tijd maken we op deze pagina steeds meer bekend over de precieze invulling van de activiteiten. We hopen op je komst!

Vrijdag 31 augustus - Jeugd

Het programma voor de jeugd is nog een verrassing, binnenkort volgt meer informatie. Wat wel bekend is: als jeugdlid van de ATV mag je zoveel vrienden meenemen als je wilt. Dit geldt voor alle activiteiten. We hopen dat je erbij bent!

Zaterdag 1 september - Senioren

De jubileumdag is voor leden en oud-leden. Je mag maximaal 2 introducés meenemen naar de feestavond. Vergeet niet om in te schrijven!
  • 12.30 uur | Inloop en feestelijk ontvangst
  • 13.00 uur | Toernooitje