Invitatietoernooi: zondag 16 september

Zin in een middag vol tennis, lekkere hapjes en gezelligheid? Op zondag 16 september organiseren we het jaarlijkse Invitatietoernooi. Dit houdt in dat je iemand kunt meenemen die (nog) niet lid is van de club en het leuk vindt om mee te tennissen. Beginner of groot tennistalent, het maakt niet uit, iedereen is welkom!

Gratis lidmaatschap

We spelen korte wedstrijden en hebben voor de winnaar van het toernooi een mooie prijs: 1 jaar gratis lidmaatschap voor de invité. We starten om 13.00 en het duurt tot ongeveer 17.00. Als afsluiter zorgen we voor een lekker drankje en hapje eten. Deelname aan het toernooi is gratis. Voor het eten vragen we om een kleine bijdrage van 5 euro per persoon. Je kunt inschrijven tot en met vrijdag 14 september, 17:00 uur.

Lees meer en schrijf in